Meteen naar de inhoud

Voorzitter Jan Wolf: een nieuw record in de snelheid van de aanmeldingen

Alle coaches, sponsoren en diverse andere betrokkenen krijgen voordat het volleybaltoernooi begint altijd een programmaboekje. Hier staat nuttige informatie in zoals spelregels, instructies mbt parkeren, wedstrijdschema’s, etc. Veel daarvan staat ook op onze website. In het boekje staat ook altijd een inleiding die geschreven is door de voorzitter van Stichting Aigenwies: Jan Wolf. Hier onder lees je zijn inleiding voor het 24e recreatief volleybaltoernooi.

Jan Wolf
Jan Wolf

Hellum juni 2024

Op 12 en 13 juli is het weer zover, het 24e volleybaltoernooi. Op 1 april konden teams zich weer inschrijven en traditiegetrouw start de inschrijving dan ook om 00:00 uur.

We wisten 1 april niet wat ons overkwam: de ene inschrijving na de andere stroomde binnen. Binnen drie dagen hadden we het maximaal aantal teams van 50 al bereikt. Om 00:12 op 1 april, heeft het eerste team zich ingeschreven en vanaf dat moment liep het storm. Vorig jaar ging het al snel maar zo snel als dit jaar hebben we nog nooit meegemaakt een absoluut record. Het is een teken dat het volleybaltoernooi leeft en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en trots op.

Tot 15 mei hebben teams zich kunnen inschrijven en zijn ze op de reservelijst terecht gekomen. Mochten er teams zich afmelden, dan zullen we op volgorde van aanmelden de teams benaderen. We hebben nog wel gekeken of er plek is voor meer teams, maar dit gaat niet lukken 50 is echt het maximaal aantal teams.

Op vrijdagavond 12 juli vanaf 18:30 uur gaat het allemaal van start met de voorrondes. Wij hebben er allemaal weer erg veel zin in en zien jullie dan ook graag vrijdag 12 juli op het sportveld van Hellum.

Bij deze wil ik graag alle vrijwilligers en sponsoren heel erg bedanken voor alle medewerking, zonder jullie is het niet mogelijk van het volleybaltoernooi een succes te maken.

Tot Ziens

Jan Wolf
Stichting Aigenwies Hellum