PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws RSS Feed
Website weer bereikbaar!

Geplaatst op Dinsdag 12 februari 2019, 17:59:00

 


(klik voor vergroting)

De afgelopen tijd hebben we het een en ander gesleuteld om de website weer correct werkende te maken. Dit onderhoud is nu afgerond en de website is weer bereikbaar. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hier van misschien hebt ervaren.

Er kunnen overhoopt nog fouten zitten in de website die ons zelf tijdens het testen nog niet opgevallen waren. Als je een fout tegenkomt mail dit dan aub naar . Het zou fijn als je kan aangeven op welke pagina en/of bij welke handeling je de fout tegen komt. Alvast bedankt!

0 reacties Lees verder »
Alle foto's van het 20e recreatief volleybaltoernooi staan online!

Geplaatst op Woensdag 7 november 2018, 16:01:00

 


(klik voor vergroting)

Dames en heren! Alle foto's staan online van het gehele 20e recreatief volleybaltoernooi inclusief de feestavonden, het voorbereiden en het opruimen!

Check het snel op onze fotopagina!

0 reacties Lees verder »
Winnaar 20e recreatief volleybaltoernooi: Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff

Geplaatst op Maandag 9 juli 2018, 13:53:00

 


(klik voor vergroting)

Het zit er weer op! En we kunnen terugkijken op weer een geslaagde 20e recreatief volleybaltoernooi op het sportveld in Hellum.
Dit artikel geeft je een overzicht van de winnaars en wat je de komende dagen nog op onze website kan verwachten.

De winnaars - Winnaarspoule

1e prijs:
Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff

2e prijs:
De Meertjes

3e prijs:
Mooispul.com

De winnaars - Verliezerspoule

1e prijs:
Volleybeukers

2e prijs:
8 Juli

3e prijs:
De Ottertjes

De winnaars - Sportiviteitsprijs

De sportiviteitsprijs is gegaan naar:
VW: Volkomen Waardeloos

Lees het hele artikel voor de scores en wat je binnenkort nog meer op de website kan verwachten!

0 reacties Lees verder »
[UPDATE 2] Alle info voor de finaledag

Geplaatst op Zaterdag 7 juli 2018, 00:47:00

 

Update 2:

Er zit een fout in het wedstrijdschema en daarnaast is er een team teruggetreden. We hebben in hoog tempo het wedstrijdschema hier op aangepast. Het nadeel hier van is dat de downloads hier onder niet kloppen en het wedstrijdschema op de website nog niet bijgewerkt is. We verzoeken alle aan het volleybaltoernooi deelnemende teams om om 12:30 uur aanwezig te zijn.

Update 1:


(klik voor vergroting)

Het wedstrijdschema staat nu ook op de website zonder dat je een PDF-bestand hoeft te downloaden. Ga daar voor naar de pagina Wedstrijdschema finales.

Ook zijn de laatste scores van de poules H en I in de voorrondes nu op de website terug te lezen op de pagina Wedstrijdschema voorrondes.

Oorspronkelijk bericht:

Even een razendsnelle update over het volleybaltoernooi.

Klik op de linkjes voor de informatie over de finaledag. We gaan de wedstrijden zsm op de pagina Wedstrijdschema finales zetten.

Winnaars voorrondes 2018
Poule indeling finaledag
Wedstrijdschema finaledag 2018

0 reacties Lees verder »
Wedstrijdschema voorrondes 2018 gepubliceerd

Geplaatst op Maandag 4 juni 2018, 16:01:00

 


(klik voor vergroting)

Wij hebben zojuist het wedstrijdschema voor de voorrondes gepubliceerd! Bekijk het snel op de pagina Wedstrijdschema en scores voorrondes!

Problemen met lege e-mails

Coaches die Hotmail, Live of Outlook (online versie) gebruiken ontvangen lege e-mailtjes van ons. Dit is een bekend probleem en kunnen we niet op korte termijn oplossen. Je kunt alles wat in de e-mailtjes wordt verstuurd ook op onze website bekijken. Wil je liever geen e-mailtjes meer ontvangen stuur ons dan een e-mail op en dan schakelen we de notificatiemails voor je uit. Onze excuses voor het ongemak.

0 reacties Lees verder »
Benefietavond Niet Voor Nicks: 350 euro voor goede doel

Geplaatst op Zondag 3 juni 2018, 23:24:29

 


(klik voor vergroting)

Vrijdag 25 mei hebben wij een benefietavond voor Stichting Niet Voor Nicks georganiseerd. Tijdens deze avond hielden wij ook onze loting voor het aankomende volleybaltoernooi. Robert Zuidema van Stichting Niet Voor Nicks trok de loten.

Niet Voor Nicks

Stichting Niet Voor Nicks is de stichting van Robert Zuidema die graag iets wilde doen voor de lotgenoten van zijn inmiddels overleden broer Nick Zuidema. Het doel van Robert is het inzamelen van voldoende geld voor een virtuele trainingsfiets en loopband voor de afdeling C3 van het UMCG (transplantatieafdeling) alwaar zijn broer ook heeft gelegen wachtend op een donorlever die helaas te laat kwam. Met de virtuele trainingsfiets en loopband kunnen opgenomen patiënten op een leuke en uitdagende manier hun conditie op peil houden.

Het geld inzamelen doet de sportieve Robert onder andere door zich te laten sponsoren bij zijn fysieke uitdagingen (totaal 15840 KG gewichtheffen, 175 KM fietsen in 5 uur, 10 KM wandelen met 50 KG in 2 uur) en donaties op te halen. Vele bedrijven en instanties steunen zijn doelen en dragen al hun steentje bij. Ook Stichting Aigenwies draagt graag haar steentje bij.

Opbrengst

De opbrengsten van de benefietavond gingen volledig naar Niet Voor Nicks. Bij elkaar hebben tijdens de benefietavond we €350,= opgehaald en aan Robert Zuidema overhandigd.

Poule indeling

De complete poule indeling staat inmiddels online op de pagina Teams / Poule indeling 2018.

Foto's

Van de benefietavond zijn ook foto's gemaakt. Deze kun je bekijken vanaf onze pagina foto's.

0 reacties Lees verder »
Weekprogramma 2018

Geplaatst op Maandag 21 mei 2018, 14:31:00

 


(klik voor vergroting)

Dit is hem dan! Ons complete weekprogramma! Alle onderdelen van ons programma staan er op!

Wil je het week programma graag downloaden als PDF? Je kunt hem downloaden op de pagina "Programma's".

0 reacties Lees verder »
NIEUW: Heerlijk barbecue-en bij Stichting Aigenwies!

Geplaatst op Zondag 20 mei 2018, 15:15:00

 


(klik voor vergroting)

We gaan in 2018 iets geheel nieuws doen: met zijn allen barbecueën! Gewoon heerlijk genieten van vlees, stokbrood, een drankje en van alles wat met het barbecueën te maken heeft! Iedereen is na aanmelding welkom! Jong, oud, spelend op het volleybaltoernooi, niet spelend op het volleybaltoernooi; het maakt niet uit, als het maar gezellig is!

Wanneer

De barbecue begint direct na de finalewedstrijden op zaterdag 7 juli 2018. De barbecue wordt uiteraard voor dat moment al op temperatuur gebracht zodat we met zijn allen direct kunnen aanvallen. Of nouja, kunnen eten. Want die grillmasters moeten we natuurlijk wel heel houden. De barbecue eindigt wanneer we allemaal uitgegeten zijn of wanneer al het eten op is natuurlijk.

Aanmelden

Om mee te kunnen doen aan de barbecue meld je je vóór 29 juni 2018 aan per e-mail en betaal je vooraf €8,50 per persoon. De e-mail stuur je aan met als onderwerp 'barbecue'. Vertel ons in de e-mail met hoeveel personen je wilt komen. Het geld maak je over op bankrekening NL57 RABO 0366 9531 33 t.n.v. Stichting Aigenwies te Hellum. Vermeld in de betaalomschrijving ook 'barbecue'. Vervolgens zullen wij zorgen voor genoeg eten bij de barbecue.

En verder

Om 19:00 uur begint de Regio FM drive-in show en dus kun je vanuit de barbecue rechtstreeks door naar een mooi feestje in de feesttent. En de RegioFM drive-in show is gratis toegankelijk, dus neem gerust een paar vrienden mee naar dit te gekke feestje!

Link naar het Facebook-evenement voor de barbecue: https://www.facebook.com/events/384428008712661/
Link naar het Facebook-evenement voor de Regio FM drive-in showhttps://www.facebook.com/events/2002832833303500/

0 reacties Lees verder »

[Meer nieuws »]