PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Programmaboekje: voorwoord Kisuma Chemicals
Programmaboekje: voorwoord Kisuma Chemicals

 

In ons programmaboekje (die wordt uitgedeeld aan coaches) staat dit jaar een voorwoord van Kisuma Chemicals (1 van onze sponsoren) die wij ook graag op onze website met jullie willen delen:

Veendam, 6 juni 2014

 

Beste volleyballiefhebbers,

Een jaar vliegt toch echt voorbij! Voor je weet komt de vraag of we weer het volleybaltoernooi in Hellum willen sponsoren. Daar hebben we niet zo lang over nagedacht, dat doen we ook dit jaar met veel plezier!

Vanaf 25 juni gaan de teams ‘de wei’ in voor hun wedstrijden en kan de sportieve strijd weer beginnen. Het is te hopen dat het mooi weer wordt, maar daar hebben we helaas geen invloed op.

Dit jaar is alweer de 16e keer dat het toernooi georganiseerd wordt door de Stichting Aigenwies. Enorm knap om dit telkens weer voor elkaar te krijgen. Grote complimenten hiervoor!

Ook dit jaar hebben zich maar liefst 50 teams opgegeven, het maximale aantal!! Super dat dit zo leeft in deze regio.

We wensen alle spelers, vrijwilligers en het bestuur van Stichting Aigenwies gezellige, sportieve en vooral blessurevrije dagen toe.

Met sportieve groet,
Kisuma Chemicals BV

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.