PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Programmaboekje 2014: voorwoord voorzitter Jan Wolf
Programmaboekje 2014: voorwoord voorzitter Jan Wolf

 

In ons programmaboekje (die wordt uitgedeeld aan coaches) ieder jaar een voorwoord van onze voorzitter Jan Wolf. Ook deze keer willen we het voorwoord ook graag met jullie delen op onze website:

Hellum, juni 2014

Beste mensen,

Het is weer zover, het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi staat weer voor de deur. Met het jubileum jaar nog vers in het geheugen zijn we, na de zomer van vorig jaar, weer fris en vol enthousiasme begonnen de eerste voorbereidingen te treffen voor het toernooi van komende zomer. Voor de 15e keer het volleybaltoernooi organiseren met een record van 50 deelnemende teams, dat was uniek. Wat zou het mooi zijn als er zich weer 50 teams zouden aanmelden en wat doen we als er zich meer teams willen inschrijven. Dit was het eerste punt waar we over na zijn gaan denken. Conclusie was dat het sportveld vol was met 10 velden, meer teams in een poule is geen optie gezien de tijd. We hebben daarom gezegd bij 50 teams stopt de inschrijving.

Op 15 mei jl is de inschrijving gestopt. Met een deelname van, toen 49 teams, waren we tevreden. Vlak voor de lotingavond 23 mei jl, melde er zich nog een team aan, weer 50 teams. Mooier kon het niet, een maximaal aantal teams en gelukkig niemand te hoeven teleurstellen.

Mooi is het om te zien dat overal in de regio volleybalvelden worden opgezet en dat er volop wordt getraind. Teams zoeken elkaar op om samen te oefenen. Veel positieve reacties op social media, kortom het volleybaltoernooi leeft en daar zijn wij enorm trots op.

Wij zijn er klaar voor en hebben weer met veel plezier de voorbereidingen getroffen, maar een toernooi als deze organiseren doe je niet alleen. Zonder sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk deelnemers is er geen volleybaltoernooi. Daarom wil ik bij deze, namens het bestuur van "Stichting Aigenwies", iedereen bedanken die het voor ons mogelijk maken het volleybaltoernooi ieder jaar weer te kunnen organiseren.

Ik wens iedereen heel veel plezier op het SWS volleybaltoernooi.

Tot ziens op het sportveld!

Jan Wolf, voorzitter.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.