PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Volleybaltoernooi van start, scores en foto's staan online
Volleybaltoernooi van start, scores en foto's staan online

 

Het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi is begonnen!

Woensdag 25 juni is om 18:50 het startsein gegeven door de directeur van hoofdsponsor Stichting Woningbouw Slochteren: dhr. Woortman. Na enioge regen in de dagen voorafgaand aan deze dag en zelfs wat regen eerder op de dag zelf is het de gehele avond droog gebleven en met niet te overdreven hoge temperaturen prima weer om te volleyballen. De avond is zonder noemenswaardige problemen verlopen en we kunnen dus wederom spreken van een geslaagde 1e dag van de voorrondes!

Scores voorrondes staan online

Voor de mensen die het gemist hebben onze Facebook-pagina of Twitteraccount of voor de mensen die geen sociale media accounts hebben delen we het nieuws ook nog even op onze website: alle scores van de voorrondes op woensdag 25 juni 2014 staan al online! Check ze snel op de pagina "Wedstrijdschema voorrondes"!

19 teamfoto's staan online

Tijdens de 1e helft van de voorrondes zijn er 19 teamfoto's gemaakt. Je kunt ze allemaal vinden op pagina "Teamfoto's"

Foto's

Zowel tijdens de opbouw van de feesttent, tijdens de overige voorbereidingen als tijdens de 1e helft van de voorrondes zijn doverse foto's geschoten. Alle albums hebben wij voor je verzameld op onze pagina "Foto's.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.