PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » De winnaars van het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi
De winnaars van het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi

 

Het was weer een spannende finaledag tijdens het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi! En het was overwegend droog en mooi weer. De weergoden hebben echter bepaald dat de strijd om de 3e en 4e plaats en de eindfinale gepaard moesten gaan met enkele plensbuien, maar dat zat de pret en spanning niet in de weg!

Hoewel Dorpsbelangen Froombosch het ver heeft geschopt tijdens het toernooi hebben konden ze in de strijd om de 3e plaats niet winnen van Half om Half uit Schildwolde. Na een 1e set met 16 - 13 en een 2e set met een score van 19 - 8 ging Half om Half er met de 3e plaats vandoor.

De sterspelers van Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff uit Siddeburen en De Schildjers uit Overschild namen het tegen elkaar op in de eindfinale. De 1e set werd met 27 - 29 gewonnen door De Schildjers, maar de 2e set werd met 25 - 21 gewonnen door Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff en daarom moest er dus een 3e set gespeeld worden. De 3e set werd met 8 - 15 gewonnen door De Schildjers.

Supportersvereniging VV Siddeburen ging er met de sportiviteitsprijs vandoor.

De winnaars

1e plaats De Schildjers
2e plaats Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff
3e plaats Half om Half
Sportiviteitsprijs Supportersvereniging VV Siddeburen

Alle scores van de finaleronden zijn nu te bekijken op onze pagina Wedstrijdschema en scores finales.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.