PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » 17e SWS volleybaltoernooi in het teken van het goede doel
17e SWS volleybaltoernooi in het teken van het goede doel

 


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Persbericht:

17e SWS volleybaltoernooi in het teken van het goede doel

Woensdag 24 juni gaat het 17e SWS volleybaltoernooi van start. Vanaf 1 april jl. kunnen teams zich inschrijven. Teams schrijven zich weer massaal in, natuurlijk fantastisch dat de mensen allemaal weer zo enthousiast zijn en graag willen deelnemen. Inschrijven kan nog t/m 15 mei a.s. en dus schrijf je nog snel in met een team, want vol=vol.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en de puntjes worden op de i gezet, om er weer een succesvol toernooi van te maken.

Het 17e SWS volleybaltoernooi zal in het teken staan van het goede doel. 17 jaar geleden, toen alles begon, is het startkapitaal bij elkaar gebracht dmv een benefiet avond. Dit willen we nog een keer doen, en de opbrengst schenken aan een goed doel.

Ter afsluiting van het 17e SWS volleybaltoernooi, op zaterdag 27 juni met "Gewoon Jansen & Hazes tribute show", zijn vanaf 16 mei kaarten verkrijgbaar. Deze dag zal in het teken staan van het goede doel. Alleen op 16 mei is het mogelijk een kaart te kopen voor 7,50 euro, normaal 10 euro en aan de kassa van de tent 15 euro. Van ieder verkochte kaart, op 16 mei, gaat er 2,50 euro naar het goede doel. Het goede doel is Make-A-Wish Nederland, een stichting die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte door hun liefste wensen waar te maken en ze zich daar door weer kind te laten voelen in plaats van patiënt.

De benefietavond zal plaatsvinden op vrijdag 29 mei vanaf 21:00 uur in Café Veenlust aan de Eideweg in Siddeburen, een deel van de opbrengst van deze avond wordt geschonken aan Make-A-Wish Nederland.

Mensen! Koop 16 mei een kaart voor de feestavond bij een van de voorverkoopadressen of kom naar de benefiet avond en steun Make-A-Wish Nederland!

Het 17e SWS volleybaltoernooi begin woensdag 24 juni met de eerste voorrondes, vrijdag 26 juni de tweede voorrondes en de "Summerparty". Zaterdagmiddag 27 juni de finale rondes, 's avonds vanaf 21:00 uur "Gewoon Jansen & Hazes tribute show"

Voor meer info: www.aigenwies.nl

Graag tot ziens op de benefietavond 29 mei of 24 t/m 27 juni op het sportveld in Hellum tijdens het 17de SWS volleybaltoernooi.

De kaarten voor de feestavond met "Gewoon Jansen & Haze tribute show" zijn te koop bij de volgende verkoopadressen:

  • Switters Warenhuis, Siddeburen
  • Bloemenhuis Heidi, Hellum
  • Installatiebedrijf Pot, Slochteren
  • Drogisterij Henk en Lidy Bakker, Schildwolde

Informatie van Make-A-Wish Nederland zelf wat zij doet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte:

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiŽnt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van particulieren, bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

 

Meer informatie over Make-A-Wish Nederland vind je op www.makeawishnederland.org.

De benefietavond voor Make-A-Wish Nederland wordt dus gehouden op vrijdag 29 mei om 21:00 uur in Café Veenlust op de Eideweg 57 in Siddeburen. Meer informatie over Café Veenlust vind je op www.cafeveenlust.nl.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.