PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Benefietavond, Klaverjas en dart avond, Weekprogramma 2015
Benefietavond, Klaverjas en dart avond, Weekprogramma 2015

 

Zo.... De kaartverkoop actie voor Make-A-Wish Nederland zit er weer op. MAARRRRR!!!! Dat betekent niet dat het allemaal afgelopen is! Integendeel! Je kunt nog gewoon je entreekaarten voor Gewoon Jansen & de Hazes tribute show kopen voor €10,= per kaart. En het goede doel steunen is ook nog mogelijk!

Ook gaan we een Klaverjas en dart avond organiseren! Helemaal gratis deelname, maar wel even van te voren aanmelden! En daarmee is ook ons weekprogramma helemaal rond!

Benefietavond ten bate van Make-A-Wish Nederland

Op vrijdagavond 29 mei vanaf 21:00 uur organiseren wij een benefietavond ten bate van Make-A-Wish Nederland in café Veenlust in Siddeburen. Je kan bij de DJ plaatjes aanvragen tegen betaling.

Alle baten van de avond gaan naar Make-A-Wish Nederland die er de liefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte mee uit kan laten komen zodat zij zich voor 1 dag eens kind ipv patiënt kunnen voelen.

Dus kom allemaal vrijdag 29 mei 2015 vanaf 21:00 uur naar café Veenlust aan de Eideweg 57 in Siddeburen (hoek Eideweg / Veenweg) en steun dat goede doel!

Laat weten dat je komt en klik op "Deelnemen" in ons Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1448585592121946/

Klaverjas en dart avond

We wilden graag eens iets nieuws doen. Iets anders. Iets wat niet met het volleyballen zelf te maken heeft, maar wel sportief en gezellig. En daarom organiseren wij een Klaverjas en dart avond op donderdag 25 juni 2015 vanaf 19:30 uur in de feesttent op het sportveld in Hellum!

Om het zo gezellig te maken zoeken wij natuurlijk wel deelnemers! Deelname is gratis! Drankjes e.d. zijn wel voor je eigen rekening. Het enige wat wij verder van je vragen is om je van te voren even aan te melden per e-mail op of telefonisch op 06-17071598!

Dus meld je aan en doe gezellig mee!

Weekprogramma

Met de Klaverjas en dart avond is het volledige weekprogramma compleet. Het volledige weekprogramma zie je hier onder, op de pagina "Programma 2015" en zul je op flyers bij diverse winkels in de omgeving tegenkomen!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.