PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Wedstrijdschema voorrondes bekend
Wedstrijdschema voorrondes bekend

 

Bron foto: Klaas Hartman

Na enige problemen met de notificatiemails die eerst in samenwerking met onze hostingpartij onderzocht moesten worden (en dus vertragingen met de invoer opleverde) zijn dan nu alle wedstrijden van de voorrondes ingepland op de website! Je vind ze op de pagina Wedstrijdschema & scores voorrondes! Bekijk snel wie wanneer je tegenstanders zijn! Of wanneer je jouw favoriete team moet steunen!

De notificatiemails die de coaches wel wilden ontvangen, maar niet daadwerkelijk hebben ontvangen zijn handmatig nagestuurd naar de betreffende coaches. Garanties op de notificatieservice kunnen tijdens de volleybalweek niet gegeven worden (de service blijft nog steeds experimenteel), maar alle scores komen wel telkens zo spoedig mogelijk op de website en staan sowieso altijd op het scorebord bij de wedstrijdcaravan!

Mocht je als coach momenteel geen notificatiemails ontvangen en dit wel graag willen laat het dan weten aan de webmaster via het contactformulier!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.