PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Programmaboekje: voorwoord Jan Wolf, voorzitter Stichting Aigenwies
Programmaboekje: voorwoord Jan Wolf, voorzitter Stichting Aigenwies

 

In ons programmaboekje (die wordt uitgedeeld aan coaches) staat ieder jaar een voorwoord van onze voorzitter Jan Wolf. Ook deze keer willen we het voorwoord ook graag met jullie delen op onze website:

Hellum, mei 2015

Beste mensen,

Het is weer zover, het 17e SWS recreatief volleybaltoernooi gaat bijna van start.
Op het moment van dit schrijven, lijkt het buiten net herfst. Aan het weer lijkt dan ook niet te zien dat het volleybaltoernooi weer voor de deur staat. We zijn dan ook alweer druk bezig de voorbereidingen af te ronden. De inschrijving is inmiddels gesloten en met een 49 tal deelnemende teams zijn we weer erg tevreden. Er is weer veel enthousiasme te proeven en dat doet ons weer enorm goed.

Dit jaar staat het SWS volleybaltoernooi in het teken van het goede doel.
17 jaar geleden, toen alles begon, hebben we om ons start kapitaal bij elkaar te krijgen, een benefietavond georganiseerd. Dit jaar hebben we dit nogmaals gedaan, en de benefietavond gecombineerd met de lotingavond. Het was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. De baten gaan naar een goed doel, te weten Make-A-Wish Nederland. Tijdens de opening van het volleybaltoernooi, 24 juni a.s. zal een cheque worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van Make-A-Wish Nederland. Ook na de opening, tijdens de volleybalweek, is het nog mogelijk een bijdrage te leveren. We hopen dan ook een mooi bedrag te kunnen schenken aan deze stichting die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Wij zijn klaar voor weer een mooi toernooi en hebben weer met veel plezier de voorbereidingen getroffen.
Een toernooi als deze organiseren doe je niet alleen, zonder sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk deelnemers is er geen volleybaltoernooi. Daarom wil ik bij deze, namens het bestuur van "Stichting Aigenwies", iedereen bedanken die het voor ons mogelijk maken het volleybaltoernooi ieder jaar weer te kunnen organiseren, heel hartelijk dank hiervoor.

Ik wens iedereen heel veel plezier op het SWS volleybaltoernooi.

Tot ziens op het sportveld!

Jan Wolf, voorzitter.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.