PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » [UPDATE] Winnaar 17e SWS Volleybaltoernooi: HB Autotechniek
[UPDATE] Winnaar 17e SWS Volleybaltoernooi: HB Autotechniek

 

De winnaars

1e plaats:

HB Autotechniek

2e plaats:

Half-om-half

3e plaats:

HOS 1

Sportiviteitsprijs:

De Klokjes

Het volleybaltoernooi

Het was weer een geweldige volleybalweek. Zo nu en dan was het wat nat buiten, maar niet tijdens de volleybalwedstrijden. Vooral tijdens de finaledag liet de zon zich volop zien. En ook sportief was het een geweldige week, want maar liefst 49 teams streden ijverig om die 1e plaats en de bijbehorende wisselbokaal.

Uit alle voorrondewedstrijden en finalewedstrijden wist HB Autotechniek van Half-om-half te winnen in een zinderende finale. De eerste set werd gewonnen met 14 - 25 en de 2e set met 17-25. In de wedstrijd om de 3e plaats wist HOS 1 te winnen van De Schildjers met 22 - 12 in de eerste set en 21 - 12 in de 2e set.

En ondanks dat ze geen 1e, 2e of 3e zijn geworden mogen De Klokjes zich toch ook een beetje winnaar noemen, want zij gaan er van door met de sportiviteitsprijs.

Alle scores zijn na te lezen op de pagina "Wedstrijdschema en scores finales". Ook de winnaars van de poules vind je daar terug. Voor de scores van de voorrondes kijk je op de pagina "Wedstrijdschema en scores voorrondes".

Een uitgebreid foto-album van de finales zal in de loop van komende week online worden geplaatst. Hier onder staan enkele foto's van de strijd om de 1e, 2e, 3e plaats en de winnende teams. Er kan op elke thumbnail geklikt worden voor een vergroting.

Strijd om de 3e plaats tussen HOS 1 en De Schildjers

Strijd om de 1e en 2e plaats tussen Half-om-half en HB Autotechniek

Sportiviteitsprijs, 3e plaats, 2e plaats, 1e plaats

Pers: Indien u foto's op onze website ziet die u graag zou willen gebruiken mail dan naar voor het kostenloze origineel. De foto's hebben meestal een resolutie van 1600 x 1200 pixels en 180 dpi.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.