PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Weekprogramma bekend en inschrijving geopend
Weekprogramma bekend en inschrijving geopend

 

Een deel wisten jullie natuurlijk al, maar inmiddels kunnen we ook ons volledige weekprogramma bekend maken. Het weekprogramma kun je op bovenstaande afbeelding zien. Klik er op voor een vergroting.

Meer informatie over het darttoernooi wordt op een later moment bekend gemaakt. Houd daar voor onze website, social media (Facebook en Twitter), posters en flyers in de gaten!

Onze voorverkoopadressen voor entreekaarten voor de feestavond met Gewoon Jansen op zaterdag 9 juli 2016 zijn:

  • Switters Warenhuis, Siddeburen
  • Bloemenhuis Heide, Hellum
  • Drogisterij Henk en Lidy Bakker, Schildwolde

Kaarten zijn vanaf 16 mei 2016 bij bovengenoemde verkoopadressen beschikbaar.

Inschrijving geopend

Ook kun je je sinds afgelopen vrijdag 1 april 2016 weer inschrijven met je volleybalteam voor ons 18e Volleybaltoernooi van 6 t/m 9 juli 2016! De inschrijving is geopend t/m zondag 15 mei 2016 en vind je op http://www.aigenwies.nl/inschrijven.

Ken je mensen uit je buurt die nog nooit mee hebben gedaan? Kom op! Nodig ze uit en moedig ze aan om deel te nemen in een team! Ook al win je niet, dan is het nog altijd beregezellig met alle mensen op het sportveld van Hellum. En na afloop koop je je zelf gewoon een biertje in de feesttent!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.