PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Wedstrijdschema 1e ronde finaledag online + info over foto's en video'...
Wedstrijdschema 1e ronde finaledag online + info over foto's en video's

 

De 2e en tevens laatste speeldag van de voorrondes van het 18e recreatief volleybaltoernooi zit er op! Er werd weer flink gestreden voor een felbegeerde plek op de finalemiddag morgen. Ook nu was het op precies het juiste moment droog weer! Wij danken dan ook weer de weergoden voor het droge weer.

Nu ben je natuurlijk reuze nieuwsgierig wie de winnaars per poule zijn en naar het wedstrijdschema van de voorrondes tijdens de finaledag morgen zaterdag 9 juli 2016! Welnu die vind je via de volgende linkjes:

Wellicht ten overvloede, maar alle teams die moeten spelen op de finaledag worden geacht zicht morgen voor 13:00 uur bij de wedstrijdcaravan te hebben gemeld.

De veld-letters in de wedstrijdschema's van de 1e ronde van de finaledag zijn indicatief. De wedstrijdleiding kan besluiten andere velden te gaan gebruiken. De website wordt daar dan later op aangepast.

Ook genoeg te doen voor teams die niet op de finaledag spelen

Ook als je op de finaledag geen wedstrijden hoeft te spelen is er natuurlijk genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld andere teams aanmoedigen, tactieken afkijken, praatjes maken met anderen, etc. Kortom: genoeg gezelligheid!

Voor de kids is er weer een springkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden.

En zaterdagavond om 21:00 uur is het natuurlijk tijd voor Gewoon Jansen! Koop nog snel je kaartje bij 1 van de voorverkoopadressen of bij de kassawagen in de tent! Zie de Programma-pagina vboor de verkoopadressen.

Foto's en video van het volleybaltoernooi, darten en de feestavonden

De foto's van de 1e speeldag en het darttoernooi zijn te vinden op onze Foto-pagina. Foto's van de 2e speeldag, de finaledag en beide feestavonden worden geplaatst wanneer de drukte dit toelaat. We streven er naar dit uiterlijk in de loop van de komende week online te hebben.

Video's hebben meer tijd nodig om te monteren en daarom is ons advies: houd onze website, Facebook-pagina en Twitter-account in de gaten op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! Op Facebook en twitter kun je ook foto's en video's met ons delen als je zelf leuke foto's hebt gemaakt.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.