PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Diss Nie Okay en De D!kdakkers op feestavond 19e recreatief volleybalt...
Diss Nie Okay en De D!kdakkers op feestavond 19e recreatief volleybaltoernooi

 

De artiesten voor de feestavonden van het 19e recreatief volleybaltoernooi in Hellum zijn bekend! Dat wisten jullie natuurlijk al met het nieuws over ons vorige week in de pers, maar bij deze vertellen we je graag wat meer over de bands en tonen we onze poster!

Poster

Daar is ie dan! De poster voor 2017! Gloedjenieuw! Binnenkort overal te zien!

Summer Party

Op vrijdagavond 7 juli 2017 zal zoals vanouds DJ Olaf van den Berg weer spetterende hits draaien tijdens de Summer Party! De Summer Party begint aansluitend op de laatste wedstrijden van de laatste voorrondes rond 21:30 / 22:00 uur.

Kom je ook? Laat het ons en iedereen weten op Facebook! Klik op deze link en dan op "Gaat": https://www.facebook.com/events/1243442865781808

Diss Nie Okay & De D!kdakkers

Op zaterdagavond 8 juli 2017 zullen Diss Nie Okay en De D!kdakkers optreden op ons podium in de feesttent en een enorme gezelligheid met zich meebrengen! Deze avond begint om 21:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €5,= en zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Henk & Lidy Bakker in Schildwolde en Petra's Warenhuis in Siddeburen. Tijdens de zaterdagavond zelf kosten de kaarten aan de kassa €10,=.

Kom je ook? Laat het ons en iedereen weten op Facebook! Klik op deze link en dan op "Gaat": https://www.facebook.com/events/2086414344919301

Over Diss Nie Okay

Diss Nie Okay is een coverband van 6 kerels met baarden een steeds groeiend aantal tattoos. Ze spelen vele bekende hits, veelal met een toegevoegd rock tintje. Ook hebben ze enkele Disney nummers een geheel eigen rock tintje gegeven. Met deze aangepaste Disney nummers zijn ze ook op diverse landelijke radiozenders geweest zoals 3FM en Radio 538. Ook hebben de jongens gespeeld tijdens o.a. de TT Nacht in Assen en op de Grote Markt in Groningen tijdens Koningsdag. Kortom: het dak gaat er af met Diss Nie Okay!

Over De D!kdakkers

De D!kdakkers bestaat uit het feestduo Anton en Hans en zijn al jaren actief in het muziekcircuit. De D!kdakkers zijn o.a. bekend van hun grote hits als Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied. Kortom: met De D!kdakkers zal het hele publiek in onze feesttent lekker kunnen zingen en feesten!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.