PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Programmaboekje: voorwoord voorzitter Jan Wolf
Programmaboekje: voorwoord voorzitter Jan Wolf

 

In ons programmaboekje (die o.a. werd uitgedeeld aan de coaches) staat ieder jaar een voorwoord van onze voorzitter Jan Wolf. Het is voorlopig zijn laatste voorwoord uit een programmaboekje van het Recreatief Volleybaltoernooi. Jan gaat onder andere in op het stoppen van het volleybaltoernooi en de veranderde finaledag.

Hellum, juni 2017

Beste mensen,

Op woensdag 5 juli a.s. begint alweer de 19e editie van het Recreatief Volleybaltoernooi Hellum, het laatste toernooi in de huidige setting. Door een aantal factoren heeft het bestuur besloten te stoppen met het organiseren van het volleybaltoernooi op de manier zoals we dat de afgelopen 19 jaar hebben gedaan. Waarom stopt een mooi evenement, die ieder jaar weer een succes is. De hoofdreden is toch wel de tijd, die ieder jaar weer vrij gemaakt moet worden om alles weer in goede banen te leiden. Het is niet alleen de volleybalweek zelf, maar ook de voorbereidingen vergen enorm veel tijd. Ieder bestuurslid heeft zo z'n eigen reden. Een moeilijk besluit, waar we lang over na hebben gedacht, maar wel overwogen hebben genomen.

Hoe èn of we verder gaan, bekijken we na het toernooi. We willen ons eerst richten op nog een prachtig volleybaltoernooi. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een geslaagd toernooi van te maken. Teams hebben zich weer massaal ingeschreven, een absoluut record van 50 teams. Niet het totaal is een record, maar wel dat voor het einde van de inschrijftermijn het maximum van 50 deelnemende teams is bereikt.
We spelen weer in een poule systeem van 10 x 5 teams op woensdag- en vrijdagavond. De finale rondes zullen er dit jaar anders uitzien.
De 25 beste teams spelen in een winnaarspoule en de 25 minder goede teams, spelen in de verliezerspoule. Alle teams spelen dus op zaterdagmiddag nog een poule systeem. Na afloop van de poule wedstrijden, vinden de finales plaats.
Zoals elk jaar wordt de vrijdagavond weer afgesloten met een optreden van een DJ. De zaterdagavond speelt de band Diss Nie Okay en komen de Dikdakkers langs. Kortom; het belooft weer veel spektakel te worden tijdens het 19e volleybaltoernooi.

Ik wil namens het bestuur van Stichting Aigenwies, iedereen heel erg veel plezier, gezelligheid en sportiviteit toewensen en wil bij deze alle sponsoren, vrijwilligers en deelnemers hartelijk danken voor het mogelijk maken van de 19e editie van het Recreatief Volleybaltoernooi Hellum.

Graag tot ziens op het sportveld van Hellum 5 t/m 8 juli.

Jan Wolf, voorzitter.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.