PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Informatie finaledag
Informatie finaledag

 

Zo! Dat was weer een gave Summer Party met DJ Olaf van den Berg! Hebben jullie er van genoten? Anders wij wel! Onze huisfotograaf was tijdens het feestje de lichtjockey (bediening van het licht) en daarom hebben we minder foto's dan jullie gewend zijn, maar er zijn zeker wel wat foto's gemaakt! In de loop van de komende week zul je ze op onze website aantreffen!

Ook de foto's van de voorrondes een video met het openingswoord zullen spoedig op de website verschijnen!

Om jullie te helpen zelf het wedstrijdschema in te vullen zie je hier onder de poule indeling voor de finaledag. Achter elk team staat FN xx waarbij xx voor een finalenummer staat. Deze correspondeert met de finalenummers die in het wedstrijdschema voor de finaledag vermeld staan. Het wedstrijdschema voor de finaledag kun je hier downloaden:
Download wedstrijdschema finaledag (leeg)

En om het je wat makkelijker te maken hebben we ook een ingevulde versie voor jullie: Download wedstrijdschema finaledag (ingevuld)

Update 08-07-2017 10:39: Dankzij een oplettende supporter hebben we ene foutje in het wedstrijdschema van poule D hersteld.

De wedstrijden en scores worden niet op de website en het digitale scorebord vermeld. De scores zijn dus alleen op het scorebord bij de wedstrijdcaravan te bekijken! We kijken wel of we de scores achteraf op onze website kunnen plaatsen. Dit zal dan in de loop van de komende week zijn.

Via deze weg willen we nogmaals benadrukken dat in tegenstelling tot wat in andere berichten vermeld staat de finaledag om 12:30 uur begint ipv 13:00 uur! Elk team wordt verzocht voldoende ruim op tijd aanwezig te zijn en zich aanwezig te melden bij de wedstrijdleiding.

Veel plezier en succes tijdens de finaledag!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.