PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » 20e editie Stichting Aigenwies volleybaltoernooi: inschrijving geopend...
20e editie Stichting Aigenwies volleybaltoernooi: inschrijving geopend!

 


(klik voor vergroting)

Inschrijving geopend

De inschrijving voor het 20e recreatief volleybaltoernooi is weer geopend! Schrijf je team t/m uiterlijk 15 mei in! Ga snel naar de aanmeldpagina! Er is ruimte voor maximaal 50 teams! VOL = VOL!

Summer Party

Op vrijdagavond 6 juli worden de voorrondes als vanouds afgesloten met de Summer Party met dit jaar DJ Steven.

Barbecue & Regio FM Drive-in show

Zaterdag 7 juli kun je bij ons barbecueën! En dit is voor echt iedereen! Met muziek! Voor de barbecue moet je je vóór 29 juni opgegeven en betaald hebben. Aanmelden kan via het e-mailadres met als onderwerp "barbecue" en betalen kan door €8,50 per persoon over te maken op NL57 RABO 0366 9531 33 tnv Stichting Aigenwies te Hellum. Aansluitend om 19:00 uur is er de voor iederen gratis toegankelijke Regio FM Drive-in show.

Lotingavond

Terug van weggeweest: de lotingavond! We nodigen iedereen van harte uit om naar onze lotingavond op vrijdag 25 mei te komen. De avond zal in het teken staan van Stichting Niet voor NICKS. Meer details over de lotingavond volgen binnenkort.

Training

Heb je zin om overdekt te trainen. En dat eventueel samen met/tegen andere teams? Sportkantine Van den Berg bied teams de mogelijkheid om op de donderdagavonden in juni vanaf 19:00 uur te trainen in de sporthal in Siddeburen. De kosten bedragen €5,= per team voor de zaalhuur. Je kunt je opgeven via of 06-13300365 (Olaf van den Berg).

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over Stichting Aigenwies en het volleybaltoernooi via onze website, Facebook-pagina en Twitter-account!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.