PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Lotingavond / Benefietavond Niet Voor Nicks
Lotingavond / Benefietavond Niet Voor Nicks

 


(klik voor vergroting)

Komende vrijdag 25 mei 2018 vanaf 20:00 uur organiseren wij weer een lotingavond. Op deze avond wordt bepaald welke teams in welke poules gaan strijden door het trekken van lootjes. De lotingavond staat dit jaar volledig in het teken van Niet Voor Nicks.

Niet Voor Nicks

Stichting Niet Voor Nicks is de stichting van Robert Zuidema die graag iets wilde doen voor de lotgenoten van zijn inmiddels overleden broer Nick Zuidema. Het doel van Robert is het inzamelen van voldoende geld voor een virtuele trainingsfiets en loopband voor de afdeling C3 van het UMCG (transplantatieafdeling) alwaar zijn broer ook heeft gelegen wachtend op een donorlever die helaas te laat kwam. Met de virtuele trainingsfiets en loopband kunnen opgenomen patiënten op een leuke en uitdagende manier hun conditie op peil houden.

Het geld inzamelen doet de sportieve Robert onder andere door zich te laten sponsoren bij zijn fysieke uitdagingen (totaal 15840 KG gewichtheffen, 175 KM fietsen in 5 uur, 10 KM wandelen met 50 KG in 2 uur) en donaties op te halen. Vele bedrijven en instanties steunen zijn doelen en dragen al hun steentje bij. Ook Stichting Aigenwies draagt graag haar steentje bij.

Opbrengsten van de lotingavond naar Niet Voor Nicks

De opbrengsten van de lotingavond gaan volledig naar Niet Voor Nicks. Je kunt een drankje kopen voor €1,= en er kunnen verzoekplaatjes worden aangevraagd tegen een mooie bijdrage. DJ Rudy draait de plaatjes aan elkaar deze avond.

Speciale gast

Niemand minder dan Robert Zuidema van Stichting Niet Voor Nicks zelf zal de loting verzorgen. Hij zal de lootjes trekken en daarmee bepalen welke teams in welke poules van ons 20e Recreatief Volleybaltoernooi terecht komen.

Locatie en parkeren

De locatie van onze lotingavond op vrijdag 25 mei 2018 om 20:00 uur is Hoofdweg 99 in Hellum. Parkeren kan plm. 50 meter verderop richting Siddeburen aan de rechterkant van de Veenweg in de berm. Gelieve niet ook aan de linkerkant van de Veenweg te parkeren ivm passerend breed verkeer.

Meer informatie

Website Stichting Niet Voor Nicks: https://www.nietvoornicks.nl
Facebook-pagina Niet Voor Nicks: https://www.facebook.com/nietVOORNICKs/
Ons evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/476802826072017/

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.