PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » NIEUW: Heerlijk barbecue-en bij Stichting Aigenwies!
NIEUW: Heerlijk barbecue-en bij Stichting Aigenwies!

 


(klik voor vergroting)

We gaan in 2018 iets geheel nieuws doen: met zijn allen barbecueën! Gewoon heerlijk genieten van vlees, stokbrood, een drankje en van alles wat met het barbecueën te maken heeft! Iedereen is na aanmelding welkom! Jong, oud, spelend op het volleybaltoernooi, niet spelend op het volleybaltoernooi; het maakt niet uit, als het maar gezellig is!

Wanneer

De barbecue begint direct na de finalewedstrijden op zaterdag 7 juli 2018. De barbecue wordt uiteraard voor dat moment al op temperatuur gebracht zodat we met zijn allen direct kunnen aanvallen. Of nouja, kunnen eten. Want die grillmasters moeten we natuurlijk wel heel houden. De barbecue eindigt wanneer we allemaal uitgegeten zijn of wanneer al het eten op is natuurlijk.

Aanmelden

Om mee te kunnen doen aan de barbecue meld je je vóór 29 juni 2018 aan per e-mail en betaal je vooraf €8,50 per persoon. De e-mail stuur je aan met als onderwerp 'barbecue'. Vertel ons in de e-mail met hoeveel personen je wilt komen. Het geld maak je over op bankrekening NL57 RABO 0366 9531 33 t.n.v. Stichting Aigenwies te Hellum. Vermeld in de betaalomschrijving ook 'barbecue'. Vervolgens zullen wij zorgen voor genoeg eten bij de barbecue.

En verder

Om 19:00 uur begint de Regio FM drive-in show en dus kun je vanuit de barbecue rechtstreeks door naar een mooi feestje in de feesttent. En de RegioFM drive-in show is gratis toegankelijk, dus neem gerust een paar vrienden mee naar dit te gekke feestje!

Link naar het Facebook-evenement voor de barbecue: https://www.facebook.com/events/384428008712661/
Link naar het Facebook-evenement voor de Regio FM drive-in showhttps://www.facebook.com/events/2002832833303500/

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.