PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Benefietavond Niet Voor Nicks: 350 euro voor goede doel
Benefietavond Niet Voor Nicks: 350 euro voor goede doel

 


(klik voor vergroting)

Vrijdag 25 mei hebben wij een benefietavond voor Stichting Niet Voor Nicks georganiseerd. Tijdens deze avond hielden wij ook onze loting voor het aankomende volleybaltoernooi. Robert Zuidema van Stichting Niet Voor Nicks trok de loten.

Niet Voor Nicks

Stichting Niet Voor Nicks is de stichting van Robert Zuidema die graag iets wilde doen voor de lotgenoten van zijn inmiddels overleden broer Nick Zuidema. Het doel van Robert is het inzamelen van voldoende geld voor een virtuele trainingsfiets en loopband voor de afdeling C3 van het UMCG (transplantatieafdeling) alwaar zijn broer ook heeft gelegen wachtend op een donorlever die helaas te laat kwam. Met de virtuele trainingsfiets en loopband kunnen opgenomen patiënten op een leuke en uitdagende manier hun conditie op peil houden.

Het geld inzamelen doet de sportieve Robert onder andere door zich te laten sponsoren bij zijn fysieke uitdagingen (totaal 15840 KG gewichtheffen, 175 KM fietsen in 5 uur, 10 KM wandelen met 50 KG in 2 uur) en donaties op te halen. Vele bedrijven en instanties steunen zijn doelen en dragen al hun steentje bij. Ook Stichting Aigenwies draagt graag haar steentje bij.

Opbrengst

De opbrengsten van de benefietavond gingen volledig naar Niet Voor Nicks. Bij elkaar hebben tijdens de benefietavond we €350,= opgehaald en aan Robert Zuidema overhandigd.

Poule indeling

De complete poule indeling staat inmiddels online op de pagina Teams / Poule indeling 2018.

Foto's

Van de benefietavond zijn ook foto's gemaakt. Deze kun je bekijken vanaf onze pagina foto's.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.