PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » NIEUW! De 'Volleybaltoernooi scores' app!
NIEUW! De 'Volleybaltoernooi scores' app!

 


(klik voor vergroting)

Ben je zat van al dat swipen en in- en uitzoomen op de pagina's met de wedstrijdschema's en scores van de voorrondes en finalerondes? Dan hebben wij iets nieuws en handigs voor je! De "Volleybaltoernooi scores" applicatie!

We hebben er hard aan gewerkt om een systeem te maken die geschikt is om de wedstrijden en scores op alle beeldschermgroottes goed te kunnen laten zien. Het is nog maar een begin en we willen het in de toekomst nog uitgebreider maken. We noemen het een applicatie, omdat we er in de toekomst handige functionaliteiten in willen stoppen zodat wedstrijden en scores erg makkelijk te volgen zijn.

Bezoek de "Volleybaltoernooi scores" applicatie op https://www.aigenwies.nl/scores/!

Enquête

Omdat de applicatie nog maar net bestaat hebben we het de Beta status gegeven. Dat wil zeggen dat alles wat er nu in zit werkt en al wel enigszins getest is op de aanwezigheid van fouten, maar nog niet volledig getest is. Er kunnen hier en daar dus nog fouten in de applicatie zitten.

Wij zijn erg benieuwd wat je van de "Volleybaltoernooi scores" applicatie vind. We willen je daarom vragen de online enquête die we hebben gemaakt in te vullen. Als je de applicatie op meerdere apparaten in de zelfde categorie gebruikt (bijvoorbeeld 2 smartphones) maar verschillende ervaringen hebt de enquête meerdere keren in te vullen. Het invullen van de enquête kost naar onze schatting ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd.

Vul de online enquête in op https://forms.gle/V6rvzaASpJUknDFX8!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.