PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Mooispul.com wint 21e recreatief volleybaltoernooi en Henk 20 jaar omr...
Mooispul.com wint 21e recreatief volleybaltoernooi en Henk 20 jaar omroeper

 


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Het volleybaltoernooi zit er weer op voor dit jaar. Alle teams hebben flink gestreden voor die felbegeerde wisselbokaal. Dit deden ze bij prima volleybalweer: niet te warm en niet te koud. Ook hebben we weer 2 beregezellige feestavonden gehad. Tevens hebben we onze Henk in het zonnetje gezet, omdat hij al 20 jaar omroeper bij ons is.

Finaledag eerste divisie

Na de slotwedstrijden waarin Mooispul.com met 9 - 15 en 10 - 13 Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff versloeg en TZN met 14-10 en 6 - 17 Half-om-half versloeg werd de finale dus gespeeld tussen Mooispul.com en Team zonder naam.

Team zonder naam is een nieuwkomer uit Siddeburen, maar heeft zich tijdens het gehele toernooi bewezen een sterk team te zijn. Team zonder naam heeft het tijdens de finale in de 1e set met 25 - 14 moeten afleggen tegen Mooispul.com. Tijdens de 2e set kwamen ze sterk terug. Vooral toen DJ Raúl " Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht" van John de Bever draaide wat inderdaad een brede glimlach ontlokte bij Team zonder naam. Het mocht niet baten, want ook de 2e set verloor Team zonder naam met 25 - 18. Mooispul.com Ging er dus met de winst vandoor.

Dit zijn de uitslagen in de eerste divisie:

1e plaats Mooispul.com
2e plaats Team zonder naam
3e plaats Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff

Finaledag tweede divisie

In de tweede divisie won tijdens de slotwedstrijden Wat en half wat met 16 - 5 en 13 - 5 van Forest Flowers en won Heho met 12 - 14 en 11 - 7 van de Vollebeukers. De strijd om de 1e en 2e plaats in de finale van de tweede divisie ging dus tussen Heho en Wat en half wat. De scores in deze finale waren 11 - 25 in het voordeel van Wat en half wat. De strijd om de 3e plaats was tussen de Volleybeukers en Forest flowers. De scores in deze wedstrijd waren 25 - 15 in het voordeel van de Volleybeukers.

Dit zijn de uitslagen in de tweede divisie:

1e plaats Wat en half wat
2e plaats Heho
3e plaats Volleybeukers

Sportiviteitsprijs


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

De 't Bokkeblad sportiviteitsprijs ging naar het team Plus Spithoff.

Origineelste teamnaam


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Bij aanvang van het toernooi werd er nog een extra prijs uitgereikt: die voor de meeste originele teamnaam. Deze prijs ging naar In kees of emergency. Zij kregen een leuke teddybeer welke mogelijk is gemaakt door de firma Mooispul.com.

Henk 20 jaar omroeper

Henk van der Wolde is al 20 jaar lang onze vaste omroeper. Dat konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We hebben daarom in het zonnetje gezet en mooi canvas doek met de mooiste foto's van hem cadeau gegeven. Henk vind het fijner om anderen in het middelpunt van de belangstelling te zetten zo vertelde hij de schrijver van dit artikel, maar kon het cadeau erg waarderen. Vooral vanwege de erg mooie foto's die er op stonden.

Volleybaltoernooi scores applicatie

Sinds dit jaar hebben wij een webapplicatie genaamd "Volleybaltoernooi scores" op https://www.aigenwies.nl/scores/ waar op de scores van de poulewedstrijden van de voorrondes en finalerondes te zien zijn. Deze webapplicatie is geschik gemaakt voor mobiele telefoons, tablets en computers. Wij zijn benieuwd hoe je deze webapplicatie hebt ervaren en zouden het fijn vinden als je onze enquête hier over zou willen invullen. De enquête is te vinden op https://forms.gle/V6rvzaASpJUknDFX8. De scores zijn overigens nog steeds na te lezen in deze webapplicatie alsmede op de wedstrijdschema-pagina's op de gewone website.

Foto's

Uiteraard hebben wij dit jaar ook weer een serie foto's gemaakt in de afgelopen dagen. De fotograaf gaat zo spoedig mogelijk alle foto's controleren en in de komende dagen op de website zetten. Uiteraard zullen we via onze kanalen communiceren wanneer alle foto's online staan.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.