PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Eerste helft voorrondes zitten er op, morgen SWS Schoolvolleybaltoerno...
Eerste helft voorrondes zitten er op, morgen SWS Schoolvolleybaltoernooi

 

De eerste helft van de voorrondes zitten er op. Alle teams hebben hun eerste sportieve inspanningen geleverd en kunnen morgen even bijkomen om vervolgens vrijdag de 2e helft van de voorrondes te strijden voor een plek op de finalemiddag aanstaande zaterdag 9 juli 2011.

Vlak voor de voorrondes vandaag woensdag 6 juli 2011 en ook tijdens de wedstrijden heeft het even geregend, maar dat mocht het plezier tijdens en buiten de wedstrijden niet drukken. Aan het einde van de volleybalwedstrijden was er zelfs een helderblauwe hemel met rood/roze zonsondergang te zien!

De scores worden zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd. Omdat er zo'n 45 wedstrijden zijn gespeeld heeft het invoeren er van natuurlijk wat tijd nodig. We hopen ze morgen online te hebben staan.

De foto's die zijn gemaakt (ook van alle teams) duren mogelijk iets langer voordat ze online staan, omdat de kwaliteit gecontroleerd moet worden van alle foto's. De slechte kwaliteit foto's kunnen we namelijk niet plaatsen.

Morgen vind het SWS Schoolvolleybaltoernooi plaats vanaf 13.00 uur en strijden alle basisscholen uit de gemeente Slochteren om de hoofdprijs. Kom ook langs en moedig je favoriet aan!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.