PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » [UPDATE] Wie gaan er door de finaledag?... En FEEST!
[UPDATE] Wie gaan er door de finaledag?... En FEEST!

 

Tussen al het feestgedruis wordt er op de achtergrond hard gewerkt, want... Je leest natuurlijk graag als je straks wakker wordt wie er allemaal wel en wie er allemaal niet door zijn gegaan. En als je door bent gegaan naar de finaledag: tegen wie moet je spelen?

Vlak voor de 2e voorrondedag zijn er nog een paar flinke buien gevallen, maar gelukkig was het de hele avond verder mooi weer en konden de wedstrijden dus worden gespeeld zonder nat te worden door de regen. Nat door zweet kon natuurlijk wel gebeuren, maar dat is dan ook een teken dat je hard hebt gestreden voor een plek op de finaledag!

Alle scores zijn na te lezen op de pagina Wedstrijdschema's voorrondes: http://www.aigenwies.nl/?p=66 (en op je mobiel http://m.aigenwies.nl/?p=66)
De poule uitslagen en finalenummers kun je vinden op de pagina Wedstrijdschema's finales: http://www.aigenwies.nl/?p=69&sub=uitslagenvoorrondes (en op je mobiel http://m.aigenwies.nl/?p=69&sub=uitslagenvoorrondes)

Helaas kunnen we de definitieve wedstrijdschema pas later in de oochtend op de finaledag plaatsen ivm enige onduidelijkheid voor de webmaster. Wat de webmaster u wel kan vertellen is dat je zelf eenvoudig kan achterhalen tegen wie je moet spelen. Download daar voor het bestand "Speelschema finaleronde": http://www.aigenwies.nl/download/speelschema_finaleronde.pdf Ieder team dat door is gegaan heeft een finalenummer gekregen dat je weer terugvind aan de rechterkant op de 1e pagina. Finalenummer 1 moet tegen finalenummer 2, nummer 3 tegen nummer 4, enzovoorts.

Update 9 juli 10.16 uur:
Het wedstrijdschema voor de 1e ronde van de finaledag staat online! Let er op dat er mogelijk nog kleine dingen kunnen wijzigen! Bekijk het op de pagina Wedstrijdschema finales - Ronde 1: http://www.aigenwies.nl/?p=69&sub=ronde1 (op je mobiel: http://m.aigenwies.nl/?p=69&sub=ronde1

Ten slotte nog enige foto's live vanaf de feesttent op het "Back to the 80's and 90's" feest. Komende week volgen meer foto's.

 

1 reactie
Henk
Gepost op Zaterdag 9 juli 2011 om 11:39 uur

Lid

Posts: 5

Reg.datum:
06 jul 2011


Het waren weer spannende en vooral leuke voorrondes, en dat belooft wat voor vanmiddag, alle teams heel veel succes. !!!

 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.