PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Feestavond met The Heinoos druk en gezellig + foto's online! Teamfoto'...
Feestavond met The Heinoos druk en gezellig + foto's online! Teamfoto's komen nog.

 

Het feest zit er weer op. Het was een groot, spetterend en bovenal een erg gezellig feest. The Heinoos speelden het dak er af in de feesttent op het sportveld in Hellum.

The Heinoos hebben vele covers gezongen en kreeg het gehele publiek mee met het meezingen en meeswingen. Een en al gezelligheid dus! En in het voorprogramma en de pauze van The Heinoos werd er swingende hedendaagse muziek gedraaid waar iedereen zichtbaar van genoot.

Webmaster / fotograaf Jeroen heeft op de feestavond maar liefst 365 foto's en een aantal filmpjes geschoten. Dat is dus in principe voor elke dag van het jaar 1 foto. Na verwijderen van onduidelijke en slechte kwaliteit foto's is er toch nog steeds een groot aantal foto's overgebleven van 335.

Je kunt de foto's bekijken via de fotopagina op: http://www.aigenwies.nl/?p=70 (helaas niet beschikbaar op je mobiele telefoon)

Foto's teams

De foto's van alle teams zal nog even duren. Hier voor moet namelijk een aparte internetpagina gebouwd worden waar op ook de namen van de teams bij de foto's getoond kunnen worden

 

1 reactie
Henk
Gepost op Dinsdag 12 juli 2011 om 13:41 uur

Lid

Posts: 5

Reg.datum:
06 jul 2011


_O_Het was weer heel gezellig in de feesttent, van STICHTING AIGENWIES, een hele goede band THE HEINOOS,

 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.