PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Update website 31-01-2012: vooral cosmetisch
Update website 31-01-2012: vooral cosmetisch

 

De website heeft weer een update gehaald. Dit maal naar versie 1.1.0 welke vooral cosmetische wijzigingen inhoud, maar ook enkele aanpassingen aan bestaande scripts. Zo is er een begin gemaakt om de scripts "jaartal" proof te maken: ze moeten elk jaar andere gegevens kunnen tonen, maar ook gegevens van eerdere jaren kunnen tonen.

De cosmetische wijzigingen zijn het beste terug te zien op de beginpagina, maar deels ook op alle andere pagina's van de website. Zo is op de beginpagina de linker "sidebar" weggehaald om meer ruimte te maken voor de nieuwsberichten. De "sidebars" aan de rechterkant van alle pagina's is wel blijven bestaan, maar heeft nu geen roze achtergrond meer. Ook is er op de beginpagina aan de rechterkant een soort slideshow rechtsboven geplaats waar in we wat aandacht op actuele onderwerpen kunnen vragen.

Het script voor de sponsoren is de eerste in een rij scripts die aangepast is om gegevens voor meerdere jaren te kunnen tonen. Elk jaar is anders (andere sponsoren, andere teams, andere wedstrijden, etc.), maar toch wil je natuurlijk wel de gegevens van eerdere jaren ook nog kunnen bekijken. Welnu, op de sponsorenpagina staat voor dit jaar op dit moment alleen nog onze hoofdsponsor (de rest wordt nog later aangevuld zodra de sponsorlijst definitief bekend is) en de sponsoren van vorig jaar zijn terug te vinden door in het keuzelijstje voor 2011 ipv 2012 te kiezen.

Ook nieuw zijn de Facebook "Vind ik leuk" en de Tweet knoppen bij nieuwsartikelen. Ze staan er bij wijze van proef om te kijken of ze goed te lijken werken. Van de Hyves knop die ik wel geprobeerd weet ik al dat die niet werkt ivm het soort links dat deze website gebruikt en heb ik daarom dan ook niet geplaatst. Dit probleem hoop ik later op te kunnen lossen, maar heeft geen hoge prioriteit. Laat gerust bij dit nieuwsartikel of op het forum weten of de Facebook en Twitter knoppen wel of niet goed werken.

Wil je alle wijzigen teruglezen, bekijk dan het changelog op het forum.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.