PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » [UPDATE 2] Mogelijke foutieve weergaven van website
[UPDATE 2] Mogelijke foutieve weergaven van website

 

Als gevolg van geüpdate software van de webhostingpartij waar deze website bij ondergebracht is kan het voorkomen dat sommige onderdelen van de website niet goed getoond worden en/of niet goed functioneren.
Naar verwachting zal met name het forum hier hinder van ondervinden. Echter is de mij (de webmaster) ook al opgevallen dat bij een enkel nieuwsartikel de titel niet meer zichtbaar is.

Mocht je bijzonderheden zien en wil je de webmaster dan van op de hoogte brengen? Stuur dan een mail via het contactformulier.

Update 10-12-2012 10:55 uur:

De belangrijkste oorzaak is gevonden.
Voor de missende teksten op het forum zijn nu tijdelijke oplossingen gemaakt. Ook titels die niet goed werden weergeven op een aantal forumpagina's en nieuwspagina's zijn hersteld.
Het zelf herstellen van het probleem gaat zeer veel tijd en moeite kosten, dus er vind nu eerst overleg plaats met onze webhoster of er een snelle eenvoudige oplossing mogelijk is.

Update 21-02-2013 16.42 uur:

In samenwerking met de webhoster was geen oplossing mogelijk. Individuele aanpassingen op de webserver konden niet worden uitgevoerd. Dit betekende dat er een hoop pagina's aangepast moesten worden en dit was arbeidsintensieve handmatige klus.

Voor de normale website moeten nu alle teksten weer normaal weergegeven worden. Voor de mobiele website speelt het probleem nog.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.