PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Sfeerverslag + foto's lotingavond 03-06-2011
Sfeerverslag + foto's lotingavond 03-06-2011

 

Afgelopen vrijdagavond 3 juni 2011 werd de jaarlijkse lotingavond gehouden. Op deze spannende en belangrijke avond wordt bepaald welk volleybalteam in welk team met welke tegenstanders komen te zitten.

Rond 20.30 uur werd de loting geopend door de voorzitter Jan Wolf. Na de opening werd er door de raadsfractie van de PVDA, afdeling Slochteren, een pluim overhandigd. De PVDA stimuleert activiteiten zoals die van Stichting AIogenwies en deze pluim wordt dan ook jaarlijks overhandigd aan een vrijwilligersorganisatie die dat jaar een pluim verdient voor dat gene dat zij organiseren. Na de 1e prijs van het "lokale compliment" dat Stichting Aigenwies enkele jaren geleden heeft mogen ontvangen is de pluim van de PVDA wederom een grote eer om te mogen ontvangen. Bij de pluim werd ook een stuk taart gegeven aan iedere aanwezige.

Vervolgens vond de eerste helft van de loting plaats. De lotingavond kende wat opstartprobleempjes. Zo werd er uit de bak voor de pouleletters+nummers regelmatig een verkeerde plaats getrokken die niet bestaat en kon de indeling niet correct op het scherm getoond worden door een klein stukje falende techniek.

Na de eerste helft van de loting was er een korte pauze. Tijdens deze pauze konden snel de kleine technische problemen met de poule indeling op eht scherm opgelost worden.

Tijdens de tweede helft van de avond waren er gelukkig vrijwel geen problemen meer. De trekking verliep goed en het scherm werd snel bijgewerkt met de correcte poule indeling.

Na afloop van de tweede helft van de loting kwam men massaal kijken op het scherm hoe de definieve poule indeling er uit ziet en werden de poule indelingen onderling met elkaar besproken. Het ene team was vanzelfsprekend tevredener met de poule indeling dan de ander en dus wordt het voor het ene team misschien makkelijker strijden dan het andere. Voor allen geld natuurlijk: oefen flink op je volleybalskills en ga voor die 1e plaats!

Foto's

Klik op een thumbnail om de vergroting te bekijken en door de foto's te bladeren. Een uitgebreidere verzameling foto's zal te bezichtigen zijn zodra het fotoalbumsysteem van de website voltooid is.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.