PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Programmaboekje: voorwoord voorzitter Stichting Aigenwies
Programmaboekje: voorwoord voorzitter Stichting Aigenwies

 

In ons programmaboekje (die wordt uitgedeeld aan coaches) staat ook dit jaar een voorwoord van onze voorzitter Jan Wolf dat wij ook graag op onze website met jullie willen delen:

Beste mensen,

De 15e editie van het SWS volleybaltoernooi staat voor de deur, ja alweer voor de 15e keer organiseert Stichting Aigenwies het recreatief volleybaltoernooi en daar zijn we erg trots op.

Het begon allemaal ruim 15 jaar geleden toen een aantal mensen uit het dorp Hellum met het idee kwamen iets te organiseren voor jong en oud waar iedereen plezier aan zou nkunnen beleven. Een sport evenement met een fesstavond, dat moest het gaan worden.

Volleybal dat was het, een sport waar bijna iedereen aan mee kan doen en leuk om te spelen. Maar hoe ga je dit dan doen? Na veel brainstormen en contacten leggen, zijn we tot de conclusie gekomen dat een volleybaltoernooi met aansluitend een feestavond, groots aangepakt moest gaan worden. We besloten een stichting op te richten, maar... voor het oprichten van een stichting is geld nodig en geld hadden we niet.

We kwamen op het idee een benefietavond te organiseren om geld in te zamelen en duidelijk te maken wat onze plannen waren. Deze avond leverde genoeg op om een stichting te starten. Een groep jonge mensen met ambitie die op hun eigen manier, hun werkwijze en met eigen ideeŽn hun doel na streven.

Stichting Aigenwies was geboren en we gingen op zoek naar sponsoren. De Rabobank werd benaderd, het initiatief werd beloond en de Rabobank wilde graag mee doen en de naam voor tenminste 4 jaar aan het toernooi geven. Uiteindelijk heeft de Rabobank ons voor tien jaar gesteund, maar paste niet meer in het sponsorbeleid. Sinds 2011 heeft Stichting Woningbouw Slochteren het roer overgenomen van de Rabobankals hoofdsponsor.
Ook C1000 Spithoff steunt ons vanaf het eerste uur. We zijn erg dankbaar dat de Rabobank en C1000 Spithoff het mede mogelijk hebben gemaakt ons evenement van de grond te krijgen en te maken tot een succes vol evenement zoals dat nu is.

De 15e editie van het volleybaltoernooi komt eraan, en ook dit jaar staat niets ons in de weg er weer een succes van te maken, een record aantal teams van maar liefst 51 is de basis. Het volleybaltoernooi leeft meer dan ooit. Overal door de gemeente zie je oefen veldjes en zijn teams zich aan het voorbereiden, een teken dat iedereen er weer enorm veel zin in heeft, en ook wij hebben er weer enorm veel zin in.

Ik wil graag sponsoren, vrijwilligers en de teams, hartelijk danken voor hun medewerking aan de 15e editie van het SWS volleybaltoernooi, en wens alle deelnemers een super gezellige en sportieve week toe.

Tot ziens op het sportveld in Hellum.

Jan Wolf, voorzitter.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.