PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » And the winner is...
And the winner is...

 

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff!

Ondanks dat wij natuurlijk mooi weer besteld hadden lieten de weergoden iedereen vooral tijdens de voorrondes nogal eens in de steek, maar alle teams speelden zonder morren keihard door in de strijd naar de 1e plaats van het 15e SWS Recreatief Volleybaltoernooi.

De zaterdag bleef het gelukkig droog en de zon liet zich zelfs regelmatig zien! Tijdens deze dag hadden wij Regio FM op bezoek die een live uitzending verzorgen vanaf het volleybaltoernooi. Interviews met o.a. de winnaar kun je op Regio FM vanavond beluisteren.

Na een spannende 3e/4e plaats wedstrijd en een even zo spannende finale met harde smashes, etc. is dus Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff 1e geworden, gevolgd door op de 2e plaats De Sherryclub en op de 3e plaats HOS 1. De sportiviteitsprijs is gegaan naar De Schildjers.

Handige linkjes

De uitslagen van de finalerondes staan op http://www.aigenwies.nl/?p=69&sub=ronde1&jaar=2013 (mobiel: http://m.aigenwies.nl/?p=69&sub=ronde1&jaar=2013)

De uitslagen van de voorrondes staan op: http://www.aigenwies.nl/?p=66&jaar=2013 (mobiel: http://m.aigenwies.nl/?p=66&jaar=2013)

Teamfoto's zijn te vinden op: http://www.aigenwies.nl/?p=71 (mobiel: http://m.aigenwies.nl/?p=71)

En de overige foto's zijn nadat ze allemaal verwerkt zijn te vinden op: http://www.aigenwies.nl/?p=70 (geen mobiele versie)

Alle foto's worden zo spoedig mogelijk op de website geplaatst, maar ook de webmaster houd ook wel van een feestje dus heb even geduld. ;-)

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.