PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Dankwoord van voorzitter Jan Wolf
Dankwoord van voorzitter Jan Wolf

 

De 15e editie van het SWS Recreatief Volleybaltoernooi zit er op. Alles is weer opgeruimd. Iedereen is weer naar huis.
Even een bedankje van Stichting Aigenwies voorzitter Jan Wolf voor iedereen die bijgedragen heeft aan het succes van het 15e SWS Recreatief Volleybaltoernooi.

Beste mensen,

De 15e editie van het SWS volleybaltoernooi zit er weer op. We mogen dan ook terug kijken op een fantastische en succes volle week.

De 15e editie is een toernooi van records geweest, met 51 teams als hoogte punt. Maar ook het weer zorgde voor een absoluut record. Zo heeft het tijdens de opbouw nog nooit zoveel geregend als dit jaar, toch ging ook dit zeer voorspoedig.

De wedstrijden zijn droog verlopen en er was dan ook veel publiek. Op de vrijdagavond was het sportveld goed gevuld en ook na de wedstrijden was het erg druk in de tent tijdens de Friday night fever party. Zaterdagmiddag begon de zon te schijnen en was het prachtig volleybal weer.

Voor het eerst dit jaar verzorgde RegioFM Radio een live uitzending vanaf het sportveld, iets wat al een tijdje op het verlanglijstje stond.

Op de zaterdag rond de klok van half vijf was de, uiteindelijk terechte, winnaar bekend. Het team van Hoveniers bedrijf Jonas Lindenhoff mag zich een jaar lang winnaar van het SWS volleybaltoernooi noemen.

De 15e editie van het SWS volleybaltoernooi is afgesloten met de Palemiger Spatzen en Wouter de Polkaman. Een goed gevulde tent zorgde voor een goede sfeer en fantastisch feest.

Ik wil namens het bestuur van Stichting Aigenwies alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers hartelijke bedanken voor hun medewerking. In het bijzonder wil ik Jeroen Maathuis bedanken, die achter de schermen, tot in de late uurtjes bezig is geweest de website te voorzien van alle informatie. Ook Henk van der Wolde bedank ik in het bijzonder, hij doet ieder jaar weer vol enthousiasme verslag van alle wedstrijden en voorziet iedereen van de nodige informatie.

Wij gaan ons voorbereiden op de 16e edtie en proberen hier ook weer een fantastisch toernooi van te maken.

Beste mensen bedankt en tot volgend jaar!

Jan Wolf, voorzitter

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.