PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Artiesten bekend en informatie over inschrijven teams
Artiesten bekend en informatie over inschrijven teams

 

16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi

Zoals je al wist is deze van 25 juni 2014 t/m 28 juni 2014.

Kom ook jij weer naar het toernooi? Laat het weten op onze Facebook agenda pagina: https://www.facebook.com/events/1399614963632164

Feestavond zaterdag 28 juni 2014

Zojuist is bekend geworden dat op de zaterdagavond tijdens het aankomende 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi opgetreden zal worden door de Volendamse band Volendam Alive!
Bekende liedjes van o.a. de 3J's, George Baker, De Dijk, Jan Smit, Monique Smit en Nick en Simon zullen ten gehore worden gebracht, maar in het reportiere zit ook muziek van o.a. Liquido, Maroon 5, Mooi wark en Tina Turner. De muzieksmaken lopen uiteen van Top 40 tot Rock, tot smartlappen, tot feest en nog vele andere muziekstromingen. Kortom: voor elk wat wils!
Wil je wat meer weten over deze band dan kun je een kijkje nemen op www.alive-band.nl.

De toegangskaarten kosten ook dit jaar €10,= per stuk in de voorverkoop en €12,50 aan de kassa. De kaarten zijn vanaf 15 mei 2014 weer verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen:

  • Switters Warenhuis te Siddeburen
  • Installatiebedrijf Pot te Slochteren
  • Bloemenhuis Heidi te Hellum
  • Drogisterij Henk en Lidy Bakker te Schildwolde

Kom ook jij weer naar de feestavond? Laat het weten op onze Facebook agenda pagina: http://www.facebook.com/events/502835929827875

Feestavond vrijdag 27 juni 2014

Tijdens de vrijdagavond zal onze vaste DJ Wietse weer ten tonele verschijnen met dit jaar het thema Summer party! Kortom: heerlijke zomerse hits om op te dansen! Uiteraard is ook dit jaar de toegang gratis.

Kom ook jij weer naar de DJ avond? Laat het weten op onze Facebook agenda pagina: http://www.facebook.com/events/220416798151964.

Inschrijvingen

Het inschrijven van teams zal ook dit jaar mogelijk zijn van 1 april t/m 15 mei 2014. Stichting Aigenwies wil de inschrijvingen bij voorkeur digitaal via de website ontvangen om de inschrijvingen zo gemakkelijker te kunnen verwerken.

Nieuw dit jaar is een limiet aan het aantal teams dat kan deelnemen. Om problemen in de wedstrijdschema's te voorkomen en om de ruimte op het sportveld van Hellum zo goed mogelijk te kunnen benutten hebben we besloten maximaal 50 teams toe te laten. Hierbij geld het principe: wie het eerst komt het eerst maalt.
Als er al 50 teams zich ingeschreven hebben en zich dan nog een team inschrijft dan zal dat team dus niet meer mee kunnen doen helaas.

Ook is het vanaf dit jaar verplicht om direct alle spelersnamen door te geven die tijdens het volleybaltoernooi meespelen in het team.

Nieuwe website

De beheerder van de website (Jeroen Maathuis) is begonnen aan een nieuwe website voor Stichting Aigenwies. Deze website zal een stukje netter en rustiger voor het oog worden en het streven is naar een makkelijke bediening. Ook kijken we naar een voor jullie makkelijke manier van kunnen reageren op onze berichten. Deze nieuwe website zal wat tijd gaan kosten en wij hopen deze website ergens aan het einde van het jaar te kunnen presenteren.

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.