PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Nieuws
Nieuws » Overzicht » Inschrijving volleybalteams geopend!
Inschrijving volleybalteams geopend!

 

Dames en heren! De inschrijving voor volleybalteams is vanaf vandaag geopend! Teams kunnen zich t/m 15 mei 2014 inschrijven via http://www.aigenwies.nl/inschrijven!

Belangrijke aandachtspunten dit jaar

Dit jaar zijn een aantal zaken veranderd:

  • Aanmelden is vanaf 2014 alleen nog maar digitaal mogelijk. Dit vereenvoudigd de administratie voor Stichting Aigenwies. Mocht je toch problemen ervaren neem dan contact met ons op via en dan zoeken we samen naar een oplossing.
  • Er is een maximum gesteld van 50 teams. Meld je je aan terwijl er al 50 teams zijn aangemeld dan kan je team dus niet meer mee doen en wordt je op de reservelijst geplaatst voor als een team onverhoopt uitvalt.
  • Je moet direct bij inschrijven al je teamleden doorgeven. Als je een wisselende teamsamenstelling hebt moet je dus niet alleen de teamleden van de woensdag, maar ook van de vrijdag en zaterdag opgeven. In het invulformulier moeten minimaal 6 deelnemers ingevuld zijn en moeten wij als organisatie ook er op kunnen rekenen dat je alle speeldagen minimaal 6 teamspelers paraat hebt staan. Dit staat ook vermeld in het spelreglement.
  • De spelregels zijn dit jaar bijgewerkt. Lees ze dus goed door! Je vind ze op http://www.aigenwies.nl/?p=62.
  • De kosten voor een inschrijviong bedragen 30,=.

En niet te vergeten: je kunt je inschrijven t/m 15 mei 2014. Daarna is het digitale formulier gesloten en kun je je volleybalteam niet meer inschrijven.

Tot slot

Wij hopen uiteraard dat alle teams van vorig jaar weer mee zullen doen, maar ook dat elk dorp vertegenwoordigd zal zijn op ons 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi!

 

 
Er zijn (nog) geen reacties bij dit nieuwsartikel.
 
QuickPost
Mededeling
De reactiemogelijkheid bij dit nieuwsitem is uitgeschakeld, je bent niet ingelogd of je hebt geen rechten om te posten in dit topic.